Lees meer over
Houtkachels
 

Zonnepanelen

Een geschenk uit de hemel

Maak gebruik van de kracht van de zon.

Zonnewarmte staat het hele jaar door gratis ter beschikking. In combinatie met een modern, zuinig verwarmingssysteem is het gebruik van zonnewarmte niet alleen ecologisch verantwoord maar ook uiterst comfortabel.

Premiumkwaliteit voor een lange gebruiksduur.

Zorgvuldig uitgezochte materialen en een compromisloze verwerkingskwaliteit zorgen voor een duurzaam hoge energieopbrengst.

  • Het bijzonder lichtdoorlatende zonneglas klasse U (SPF-getest) bevordert het absorptievermogen. Het is stabiel, bestendig tegen hagel en zelfs begaanbaar.
  • Om ook bij lage buitentemperaturen goede warmteopbrengsten te bereiken, besschikken de collectoren over een hoogwaardige, bindmiddelvrije warmte-isolatie als bescherming tegen afkoelingsverliezen.

Absorptietechniek voor uitstekende zonne-energieopbrengst.

De innovatieve opbouw van het absorptiemateriaal in combinatie met een zorgvuldige verwerking zorgen voor een optimale energieopbrengst.

Goede ecobalans

Reeds bij de productie van Weishaupt zonnecollectoren wordt de nadruk gelegd op milieuvriendelijkheid. Daarbij hoort ook dat het materiaal op het einde van zijn gebruiksduur herbruikbaar is voor andere toepassingen. Weishaupt zonnecollectoren zijn volledig recycleerbaar.

 

Bij gebruik van alternatieve energieën zijn speciale opslagvaten voor verwarmingswater en sanitair water nodig.

Zonne-energie kan gebruikt worden voor de bereiding van sanitair warm water en voor verwarmingsondersteuning.

FAQ Zonnepanelen

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een prijsofferte. Contacteer ons!