Lees meer over
Houtkachels
 

FORCEVILLE nv renoveert jaarlijks zowat 100 stookplaatsen.

Via een persoonlijke aanpak, gaan we op een zo objectief mogelijke manier - samen met u - op zoek naar de beste investering. Uw comforteisen - en een zo zuinig mogelijk verbruik proberen we daarbij met elkaar te combineren.

Geen enkele stookplaats is gelijk aan de vorige… Elke woning, elk gezin, vraagt andere accenten, andere invalshoeken. Om uw toch wel flinke investering tot een succes te maken, is MAATWERK en een persoonlijke begeleiding een MUST! 

Tijdens een plaatsbezoek wordt u persoonlijk te woord gestaan, waarbij we op al uw vragen een antwoord proberen te geven. zo kunnen we ons vergewissen van uw specifieke situatie. Een gedetailleerd uitgewerkte offerte geeft daarna een correct overzicht van de te verwachten kosten.

Nieuwe stookplaats:

Wordt het tijd dat uw oude ketel wordt vervangen door iets nieuw en modern? Gas, stookolie, zonnepanelen, warmtepomp...

 

 

 

 

Warm waterproductie:

Meer en meer worden de eisen op vlak van warm waterproductie aangescherpt. We willen allemaal performante maar zuinige systemen. Het éne systeem is het andere niet.

 

 

 

 

Radiatoren, convectoren, vloerverwarming...

Verschillende mogelijkheden, verschillende technieken, verschillende budgetten.

 

 

 

Magazijn:

Een bedrijfshal op de juiste manier verwarmen is niet altijd even voor de hand liggend...Verschillende invalshoeken vragen om verschillende technieken!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een prijsofferte. Contacteer ons!