Lees meer over
Houtkachels
 

Klassieke radiatoren

Ook de klassieke standaard radiatoren heeft de laatste jaren al een metamorfose onndergaan !

Zo is er naast de reeds ingeburgerde omkasting met zijpanelen en bovenliggend rooster, ook een oplossing gegeven aan de, in sommige ogen storende, geribbelde voorplaat.

De Plana met volledig vlakke voorplaat vertegenwoordigt een perfect huwelijk tussen de lage prijs van een massaproduct, wat de standaard radiatoren toch wel blijven en het strakke ontwerp van een vlakke designradiator.  In een modern interieur wordt bijna altijd voor dit type van radiatoren gekozen.

De Ligna radiator gaat uit van hetzelfde principe , echter met toevoeging van een fijn horizontaal lijntje in de voorplaat, zodat het vlakke oppervlak  "gebroken" wordt.

Design radiatoren

Een juist gekozen design radiator met de juiste kleur en in de juiste afmetingen hoeft helemaal geen afbreuk meer te doen aan het totaalbeeld van uw interieur.

Integendeel zelfs : de designradiatoren van vandaag zijn tijdloos - flexibel - mooi - kwalitatief hoogstaand.

Een uitgebreid kleurenpallet - met zelfs een aantal heel  knappe "special effects" , maakt interessante kleuren-combinaties en contrasten mogelijk.  Telkens opnieuw wordt met deze designradiatoren bewezen dat  verwarmen met radiatoren helemaal niet saai hoeft te zijn ...

 

 

Vasco Radiatoren

Vasco maakt al meer dan 40 jaar radiatoren die de perfecte synergie zijn tussen comfort en esthetiek.Het produceert producten die innoveren, verrassen maar na el die tijd nog steeds probleemloos hun plek vinden in elk interieur.

Een radiator is meer dan een functioneel verwarmingselement. De designradiatoren van Vasco dragen niet alleen bij tot een hoger wooncomfort, ze verhogen ook de esthetische waarde van uw woning. De Vasco design radiatoren zijn dan ook sinds geruime tijd echte blikvangers voor uw interieur. Onze radiatoren passen in elk plekje van het huis, van de badkamer tot de slaapkamer en de woonkamer.

De tijden waarin bijna iedere radiator volgens hetzelfde ontwerp uitgevoerd werd, zijn intussen lang vervlogen. Elke woning is anders, en ook iedere bewoner heeft zo zijn eigen smaken en voorkeuren. Daarom kan je bij Vasco kiezen uit zowel horizontale als verticale designradiatoren met tal van uiteenlopende designs. Ook qua materiaal en afwerking heeft u bij Vasco alle keuzevrijheid. Kies uit stalen en aluminium radiatoren of ga voor radiatoren in chroom voor een gedurfd statement in uw interieur.

 

Prijzen van radiatoren

Er zijn vele soorten en maten van radiatoren.  Daarom staan er geen prijzen van radiatoren op onze site. U kiest de radiator die u mooi vindt, om dan samen met ons te bespreken:

  • Hoe zwaar moet de radiator zijn (= warmteafgifte uitgedrukt in Watt, niets zo vervelend als een kamer die te warm of te koud is)
  • Welke aansluiting moet er voorzien worden
  • Welke afmeting is ideaal
  • Hoeveel radiatoren moeten er voorzien worden

Al deze puntjes maken samen de prijs.  Dus neem contact!

 

 

Merk:
Plaatsing:
Brandstof:
Sorteren op:

Vasco
Agave

nvt
designradiator

Vasco
Alu-Zen

nvt
designradiator

Vasco
Arche Bad

nvt
designradiator

Vasco
Bryce Plus

nvt
designradiator

Vasco
Canyon

nvt
designradiator

Vasco
Niva Soft

nvt
designradiator

Vasco
Zaros Verticaal

nvt
designradiator