Informazout

6 goede redenen om je huis met stookolie te verwarmen.

Lees meer

Tijd voor een groene mazoutrevolutie!

Vanaf 1 januari 2016 mag het zwavelgehalte in 'mazout normaal' slechts 50 ppm bevatten in plaats van 1000 ppm.

Lees meer

Is jouw schoorsteen klaar voor het einde van het jaar?

Je schoorsteen onderhouden. Je kan het doen voor de Sint die traks misschien langs komt. Maar beter nog: doe het voor je eigen veiligheid. 1 op 3 woningbranden zijn schoorsteenbranden.

Lees meer


Hoe komt de prijs van huisbrandolie tot stand?

Gisteren € 0,5525, vandaag € 0,5083 en morgen € 0,5595 … de prijs van de huisbrandolie schommelt van dag tot dag. En de evolutie van de aardolieprijs verklaart zeker niet alles! Hoe wordt de prijs van een liter huisbrandolie dan berekend? Wij ontrafelden voor jou het mechanisme. De Algemene Directie Energie van de Federale Overheidsdienst Economie berekent elke dag de maximumprijs van de petroleumproducten - dus ook van huisbrandolie - volgens een nauwkeurige en welbepaalde methode.

Lees meer

de nieuwe Europese energie-efficiëntierichtlijn

Op 26 september 2015, treedt de nieuwe Europese energie-efficiëntierichtlijn in werking. Hierdoor mogen in de Europese Unie voortaan alleen nog de meest performante laagtemperatuur- en condensatietoestellen verkocht worden. Met deze richtlijn wil de EU het minimumrendement van verwarmingsinstallaties verbeteren. Resultaat? Een lager energieverbruik voor consumenten zoals jij.

Lees meer

6% BTW op renovatie uitgesteld tot 1 januari 2016

Verlaagd btw-tarief van 6% enkel voor woningen ouder dan 10 jaar!

Lees meer


Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een prijsofferte. Contacteer ons!