Nu het nog mag

Gerust en zuinig de toekomst in.

Lees meer

Verwarmingstoelage (huisbrandolie/propaan) - Aanvraagformulieren/nieuwe versies

In het kader van de maatregelen ter ondersteuning van huishoudens tegen de hoge energieprijzen heeft de regering besloten de termijnen te verlengen en het bedrag van de bon premie te verhogen tot 300 euro voor de huishoudens waarvan de woning wordt verwarmd met stookolie of propaan in bulk. Burgers hebben tot 30 april 2023 de tijd om hun aanvraag in te dienen. U vindt bijgevoegd de bijgewerkte formulieren A en B die de burgers moeten invullen om hun premie aan te vragen, voor het geval dat zij deze niet via de website https://stookoliecheque.economie.fgov.be/nl/login kunnen invullen.

Lees meer

Ken je HVO al?

Een nieuwe brandstof om duurzamer te verwarmen met jouw stookolie-installatie. Zorgt voor 90% minder CO2-uitstoot dan klassieke stookolie.

Lees meer


FORCEVILLE OP KANAAL-Z MET BIOBRANDSTOF

Forceville verwarmd de eigen showroom en kantoor met 'FAME' een biobrandstof op basis van plantaardige oliën.

Lees meer

FORCEVILLE is dealer van het merk 'RB73' voor buitenhaarden, Handmade in Holland.

Het verhaal van RB73 is een verhaal van passie voor vuur. Maar ook van mooie en tijdloze producten. Handgemaakt door vaklui met liefde voor het vak. Genieten van mooie momenten, lekker buiten zijn! Denk aan de zwoele zomeravonden maar ook in de rest van het jaar zijn er vaak mooie dagen waarop een buitenhaard gebruikt kan worden. Om die heerlijke extra warmte en sfeer op je terras te geven.

Lees meer

Forceville test 20% bio FAME in gasolie verwarming

Werkt FAME, een biocomponent van diesel (B7), even goed voor mazout? Om dat na te gaan, organiseerde Informazout een test met een condensatieketel op mazout waaraan 20% FAME werd toegevoegd. Wat meteen ook de naam ‘Test B20’ verklaart.

Lees meer


INFOR-matie-MAZOUT

Over verwarmen met stookolie werd de laatste maanden veel gezegd en de berichtgeving was vaak verwarrend. Tijd om duidelijkheid te scheppen!

Lees meer

Verbod op verkoop mazoutketels.

Verbod op verkoop mazoutketels zal consument op torenhoge kosten jagen, duizenden jobs kosten en het milieu geenszins ten goede komen !

Lees meer

Hoe overstappen van arm naar rijk gas

In de loop van de komende twaalf jaar moeten 1,6 miljoen Belgische gezinnen overschakelen van ‘arm’ naar ‘rijk’ gas. We leggen u uit waarom dat nodig is, wat dat voor u in de praktijk betekent en hoeveel het u zal kosten.

Lees meer


Betaal je mazout gespreid:

Het is goed voor je budget en je overzicht.

Lees meer

Wist je dat

Wist je dat laagzwavelige mazout met 50 ppm vandaag de norm is op de markt.

Lees meer

Is de aankoop van een slimme thermostaat jouw goede voornemen?

We wensen je veel stookplezier! Met of zonder intelligente thermostaat...

Lees meer


Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een prijsofferte. Contacteer ons!