Depannagedienst


Niets zo storend dan een koude douche of een niet opgewarmde woning... wanneer uw verwarmingsinstallatie u in de steek laat.

Naast onze vaste bekommernis rond onderhoud van uw verwarmingsinstallatie, speelt FORCEVILLE nv kort op de bal om u uit de nood te helpen.

Een storing kan vanuit elke hoek komen.  Polyvalente techniekers proberen zo snel mogelijk de oorzaak te achterhalen.  We werken in principe aan alle installaties, maar behouden ons het recht voor om, in sommige situaties, zelf te beoordelen of we er aan beginnen of niet. Indien nodig zullen wij beroep doen op de servicedienst van de fabrikant.

De verwarmingstoestellen zijn meer en meer complex - en opgebouwd uit merkspecifieke onderdelen.  Het spreekt voor zich dat een technieker niet met álle onderdelen, van álle merken kan rondrijden.  In sommige gevallen wordt uw probleem dan ook in verschillende stappen opgelost : over vaststelling - diagnose, langs bestelling van het juiste onderdeel, naar definitieve plaatsing en oplossing

FORCEVILLE nv probeert open en toegankelijk uw probleem aan te pakken, maar het spreekt voor zich dat er een win-winsituatie moet ontstaan !   Onze trouwe klanten krijgen daarom voorrang in de afhandeling.

Onze weekend - depannagedienst loopt van 1 oktober tot  30 april.

In alle andere gevallen worden de depannages tijdens de daguren opgelost : 08u => 17u00

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een prijsofferte. Contacteer ons!